Prisen på en hjemmeside?

Prisen på en ny hjemmeside kan variere alt efter hvilke funktioner og krav du har til siden. Mange ser webdesign og markedsføring på internettet som en udgift, denne indstilling er helt forkert, da alt markedsføring er en investering, der ofte kommer mange gange igen. Vel at mærke hvis der bliver brugt kræfter på de rigtige marketingaktiviteter for din virksomhed.

Du vil dog aldrig komme ud for nogle uventede store regninger hos mig, da der altid bliver givet en fast pris på webdesignet inkl. programmering og løbende udgifter. Det sikrer dig at dit budget bliver overholdt.

Omkostninger, kvalitet og tid er de 3 parametre, vi har at pejle efter.

Prisforskel

Prisforskellen på hvad det koster at købe en hjemmeside kan bunde ud i, om siden skal sættes op i et CMS system, der skal have avancerede funktioner eller bare det mange vil kalde en "almindelig hjemmeside".

Behov og valg af system

Når du skal have ny hjemmeside, skal vi sammen finde ud af hvilke behov du har - nu og ud i fremtiden. Vi skal bl.a. finde ud af hvilket system din hjemmeside skal bygges i.
Det kunne f.eks. være ScanNet webshop, hvis der er tale om en webshop, eller et andet almindeligt CMS, hvis der er tale om en normal hjemmeside.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at købe en ny hjemmeside, så vi sammen kan finde en fornuftig løsning.

Se også..