CMS system

CMS står for Content Management System som er et program du bruger til at redigere hjemmesiden uden at kende til koder som fx HTML og CSS. Der findes utallige cms systemer, men det er langt fra alle som er lige gode. Mange cms systemer har alt for mange funktioner og er derfor langt fra brugervenlige.

Intet at installere, opgradere eller optimere

Det er slut med søvnløse nætter pga. et forældet system, der kan gå ned i tide og utide.
Du skal ikke røre en finger. Dit CMS bliver automatisk opdateret og vedligeholdt, så du kan koncentrere dig om at vækste din virksomhed, og ikke tænke på teknik.

Her får du ingen "smarte" pakkeløsninger

I modsætning til andre systemer, er alle funktioner inkluderet fra starten af. Du får ubegrænset antal sider og ubegrænset plads - se det er til at forstå.

Glem dashboards. Rediger indholdet direkte på dine sider

CMS systemet arbejder på den måde du arbejder. Besøg din hjemmeside naturligt, tilføj og ændre indhold direkte på dine sider. Opdatering af hjemmesider bliver ikke nemmere

Fordele ved at benytte et cms system

Fordelen ved at bruge et cms system er, at man kan redigere hjemmesiden lige meget hvor man er. Man skal ikke bruge et specielt program eller kunne kode - det eneste du har brug for, er en browser, hvor du kan få adgang til din hjemmeside. CMS systemet skal dog været enkelt. For hvis det er besværligt at rette i hjemmesiden, viser erfaringer at siden går hen og dør, fordi ingen af de ansvarlige for websiden kan overskue at holde den ved lige pga. et dårligt cms system! Derfor er det selvfølgelig også en stor fordel at det hele fungere på dansk.

Opensource cms systemer

Der findes rigtigt mange forskellige cms systemer som er OpenSource. Blandt de helt store systemer kan der bl.a. nævnes Typo3, Drupal og Joomla. Men ofte er disse cms systemer alt for komplekse til dit behov. Jeg benytter selv et relativt ukendt system ved navn Instans CMS. Det kan alt hvad 99% har brug for. Det kan hverken mere eller mindre - kun det du skal bruge. Derudover er det selvfølgelig meget søgemaskinevenligt, så du ikke får problemer med indekseringen af din nye hjemmeside.
Hvis det viser dig at dine behov ikke passer til dette CMS, har jeg kendskab til adskillige andre og har et stort netværk, med specialkompetencer i de respektive CMS systemer.

Rediger din egen hjemmeside

Når du skal redigere i tekster og billeder på hjemmesiden, foregår det igennem en såkaldt WYSIWYG editor, som har alle de basale funktioner, man også kender fra bl.a. Microsoft Word.