Hvad kan en multimediedesigner?

Som freelance multimediedesigner har jeg en bred vifte af kompetencer i rygsækken, som jeg har opnået på multimediedesigner studiet og via praktisk arbejde, med en bred vifte af kunder. Derfor er der faktisk ikke en eneste opgave indenfor online markedsføring, som jeg ikke kan være behjælpelig med. Er selvfølgelig ikke ekspert inden for alle områder, men så har jeg heldigvis nogle gode og meget tætte samarbejdspartnere, som kan træde til.

Jeg er uddannet multimediedesigner, med et karaktergennemsnit på 11,6. Er selvstændig og fungerer som freelance multimediedesigner for både små- og store virksomheder, samt flere danske reklamebureauer.

Hvad laver en freelance multimediedesigner?

En multimediedesigner kan som navnet siger, en masse forskellige ting. Hovedkompetencerne hos mig ligger primært på internettet som fx at lave nye hjemmesider og søgeordsoptimering. Men jeg kan også løse opgaver indenfor det trykte medie og udføre grafisk arbejde. Jeg har kunder i alle slags brancher og kan derfor hurtigt sætte mig ind i netop din virksomhed. Søger du en webmaster, kan jeg også hjælpe dig med det

Uddannelsen som multimediedesigner

Hvis du er på udkig efter gode råd, inden du tager multimediedesigner uddannelsen, så læs videre.
Det tager 2 år at blive multimedie designer. Disse 2 år er delt op i 4 semestre med forskellige eksaminer. Jeg vil anbefale dig at du har gennemført en gymnasiel uddannelse med IT, eller et andet relevant fag på højt niveau, da du står meget stærkere overfor dine medstuderende og har meget lettere at følge med. Når man uddanner sig til Multimediadesigner skal man være forberedt på at der er meget hjemmearbejde, i form af at man hele tiden skal øve sig, så man bliver bedre til at designe etc.