Praktisk erfaring knyttet med teoretisk viden

Jeg arbejder til dagligt professionelt med AdWords opsætning og styrer budgetter for mere end 350.000kr i måneden. Derfor har jeg både god og dårlig erfaring fra andre kunder, som jeg kan tage med, når jeg skal hjælpe dig med Google AdWords opsætning.
Med mine eksamener ved Google (Google Advertising Fundamentals Exam og Search Advertising Advanced Exan), samt min virksomheds certerificeirng ved Google, viser dette at jeg har styr på den teoretiske del af AdWords.
Derudover er jeg også tilknyttet International Business College som ekstern underviser, hvor jeg underviser i AdWords på forskellige kurser og uddannelser.

Læs mere om Google AdWords Certificeringen
Læs mere om mig

Søger du hjælp til opsætning af Google Ads?

Ny konto eller er du i gang?

Hvis du skal i gang med AdWords for første gang, vil jeg gerne være med fra starten, hvor vi går ind og laver en dybdegående søgeordsanalyse, planlægger AdWords strukturen, arbejder på landingssider m.fl. Når du har en helt ny konto, har jeg også en række AdWords kuponer, hvor du kan få 600kr gratis at annoncere for, når du selv har brugt 200kr.
Hvis du allerede har en eksisterende konto, kan jeg hjælpe med optimering af dine AdWords kampagner og jeg vil meget gerne kigge din konto igennem for at se om der er en række fejl og mangler, som gør at du måske betaler alt for meget pr. klik eller at din gennemsnitlige position er alt for høj. Nogle gange er det blot få ændringer i din AdWords opsætning der skal rettes og andre gange, er det nemmere at starte forfra.

Kontakt mig og vi kan tage en dialog om hvordan du kan få mest muligt ud af dit AdWords budget.