Skal din hjemmeside være nr. 1 på Google?

Det er vigtigt at din hjemmeside ligger i top på Google, med de rigtige søgeord (søgeordsoptimering), – helst i top 3 og første pladsen er selvfølgelig altid at stræbe efter, selvom mindre ofte kan gøre det. Mange tror det gælder om at skrive en masse søgeord og så ligger man hurtigt nr. 1 på Google. Men eftersom mange virksomheder har fået øjnene op for søgeoptimering og hvor vigtigt det er at ligge godt på Google med deres hjemmeside, er konkurrencen på Google blevet større og der skal derfor lidt mere til, for at få en god placering på Google.

Søgeoptimering på Google

Søgeoptimering af hjemmeside – hvordan?

Der er intet sort magi eller noget specielt ”IT-nørdet” over Google søgeoptimering. Det er på lige fod med alle andre former for markedsføring og kræver derfor lige så stor opmærksomhed som offline markedsføring og andet. Forskellen er bare at investeringsafkastet ofte er langt højere ved brug af organisk søgeoptimering af din hjemmeside!

Forløbet

Det er vidt forskelligt, hvordan det vil foregå, hvis jeg skal hjælpe dig og dit firma med søgeoptimering. Har du i forvejen en hjemmeside? Er den ny eller gammel og overholder den de tekniske specifikationer, der gør at den er Google venlig? Kontakt mig, så kan jeg hurtigt give et overblik over hvad der skal til, før din hjemmeside er synlig på Google.

Brug for en Google ekspert?

Søgeoptimering af hjemmeside

Få hjælp til søgeoptimering på Google

Se også..

Internet markedsføring
Optimering af hjemmeside