Brug for hjælp til

Søgeoptimering på Google?

Ved hjælp af søgeoptimering på Google, kan du med en lille investering, forøge antallet af besøg på din hjemmeside betydeligt og dermed i sidste ende skabe vokseværk på bundlinjen. Ved du allerede nu at søgeoptimering på Google er noget for dig? Så kontakt mig i dag og hør om dine muligheder for at blive nr. 1 på Google.

Skal jeg søgeoptimere din hjemmeside? Kontakt mig her

Skal din hjemmeside være nr. 1 på Google?

Det er vigtigt at din hjemmeside ligger i top på Google, med de rigtige søgeord (søgeordsoptimering), – helst i top 3 og første pladsen er selvfølgelig altid at stræbe efter, selvom mindre ofte kan gøre det.
Mange tror  det gælder om at skrive en masse søgeord og så ligger man hurtigt nr. 1 på Google. Men eftersom mange virksomheder har fået øjnene op for søgeoptimering og hvor vigtigt det er at ligge godt på Google med deres hjemmeside, er konkurrencen på Google blevet større og der skal derfor lidt mere til, for at få en god placering på Google.

Søgeoptimering af hjemmeside – hvordan?

Der er intet sort magi eller noget specielt ”IT-nørdet” over Google søgeoptimering. Det er på lige fod med alle andre former for markedsføring og kræver derfor lige så stor opmærksomhed som offline markedsføring og andet. Forskellen er bare at investeringsafkastet ofte er langt højere ved brug af organisk søgeoptimering af din hjemmeside!

Forløbet

Det er vidt forskelligt, hvordan det vil foregå, hvis jeg skal hjælpe dig og dit firma med søgeoptimering. Har du i forvejen en hjemmeside? Er den ny eller gammel og overholder den de tekniske specifikationer, der gør at den er Google venlig? Kontakt mig, så kan jeg hurtigt give et overblik over hvad der skal til, før din hjemmeside er synlig på Google.

Brug for en Google ekspert?

Få hjælp til søgeoptimering på Google