Annoncering på nettet

Der findes mange muligheder for at annoncere på nettet. De største søgemaskiner har deres eget annonceressystem og mange større hjemmesider tilbyder at have din annonce på deres hjemmeside. Derfor er det rigtig let at målrette sin annonering, så den rammer den rette målgruppe.

Annoncerne er fx dem du ser på Google i højre side og sommetider som 1-3 øverste resultater på et søgeord. Du finder dem ligeledes også inde på andre hjemmesider og ofte på aviser og andre store websider.

 
Billedet ovenfor er et eksempel på annoncer fra Google

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Hvordan fungerer annoncering på nettet?


Det fungerer lidt forskelligt, men det foregår ofte på den måde at hvis du ønsker, at være synlig på et bestemt søgeord, så laver man en annoncegruppe, hvor man tilføjer søgeordet og giver en max pris pr klik. På den måde kan du også selv styre dit budget så det ikke lige pludselig tager overhånd.

 

Det kan godt være at annoncering på internettet lyder enkelt, men for at få det mest optimale ud af det, skal der laves søgeordsanalyser, skrives de rigtige tekster, testes og meget mere.

Vil du derimod ikke betale for hvert enkelt klik, når du annoncerer på nettet, så er det måske søgeoptimering du leder efter?