SEO analyse af hjemmeside

Inden man begynder på Google optimering, er det en rigtig god idé at lave en SEO analyse. Mange hjemmesider og shops lider desværre af dårlig teknik eller menneskelige fejl, der gør at Google har svært ved at læse og vurdere hjemmesiden optimalt. Det betyder at din placering på Google aldrig vil blive helt god.
Nogle hjemmeside systemer har kendte problemer, som man skal have taget hånd om. Andre gange kan der være strukturelle fejl, der gør at Google ser skævt til siden.

Sådan foregår det

Når vi går i gang, sender jeg en række spørgsmål til dig, for at afklare hvilke problemer der evt. måtte være. Derefter går jeg i gang med at gennemgå hjemmesiden via forskellige værktøjer og teknikker.
Ud af ovenstående udarbejder jeg en overskuelig PDF fil, som viser hvilke problemstillinger der er og forslag til hvad der skal rettes og hvordan.
Hele SEO rapporten er skrevet på ”dansk”, så selvom du ikke er så teknisk, vil du få noget ud af den. Mange af de ting som skal rettes vil ofte være tekniske og der vil derfor med stor sandsynlighed være brug for at få en programmør til at rette tingene.

Prisen på en SEO analyse

Jeg har ingen fast pris eller ”pakker” på en SEO analyse, da der er stor forskel på størrelsen af hjemmesider og omfanget af timeforbrug. Derfor laver jeg altid en individuel vurdering og derefter et tilbud.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud