Du skal være synlig på Google

Om du er synlig eller ej på Google med relevante søgeord, kan betyde succes eller fiasko. Derfor skal du prioritere Google søgeoptimering og søgeordsoptimering højt, da det er den bedste markedsføringsform på nettet. Ligeledes er det en meget billig form for markedsføring på længere sigt.

Jacob Leander er Google ekspert

Er jeg så Google ekspert?

Jeg arbejder i min virksomhed meget med forskellige produkter fra Google og optimering af hjemmesider, så de bliver synlige på søgemaskinen. Derudover underviser jeg som ekstern underviser på Internatilnal Business College i Google AdWords og Google Analytics.

Jeg har ligeledes taget Google Advertising Fundamentals og Search Advertising Advanced eksamen, som gør at jeg er Google AdWords Qualified. Min virksomhed er ligeledes Google AdWords certificeret partner.

Hvis du ønsker referencer på nogle kunder jeg har hjulpet frem i Google, sender jeg gerne firmanavne, resultatet og kontaktoplysninger så du kan kontakte virksomheden og høre deres oplevelser med mig.

Hvad kan Google eksperter?

En google ekspert er en person som har den fornødne viden om google og hvilke metoder der gør, at man kommer til tops i Google på de forskellige søgeord man gerne vil findes på. Derfor er det vigtigt at vælge den rette Google ekspert, så din hjemmeside får den størst mulige succes fra start af.

Google er verdens største søgemaskine
Google er verdens største søgemaskine, det er derfor vigtigt at du er synlig på de vigtigste søgeord.

Artikler om Google

Jeg har skrevet en del artikler om Google. Har bl.a. skrevet for IT fagforbundet PROSA og Iværksættersiden Ivækst. Har du brug for input til en artikel eller andet, så smid mig et kald.

Artikler skrevet af mig..

Hvilke Google tjenester findes der?

Google udvikler hele tiden nye værktøjer og ofte kommer de aldrig ud af beta-versionen, da de bliver skrottet. Du kan følge nogle af projekterne hos Googlelabs.

Google Analytics
Hvis du driver en hjemmeside, er det et must at have Google Analytics installeret. Det er et webanalyse værktøj, som kan fortælle alt om dine besøgende og hvilke ting på websidens om fungerer og hvad der ikke fungerer.

Google Webmaster tools
Jeg har som sagt skrevet en artikel for fagforbunder Prosa omkring Webmaster Tools. Kort sagt er det en masse små værktøjer der til sammen samler alle mulige vigtige data sammen, som du kan forbedre.

Google Ads
Er du en seriøs E-købmand? så bruger du selvfølgelig ressourcer på Google AdWords. Det er den mest effektive form for annoncering på nettet.

Google Website Optimizer
Test hvilke sider der konvertere bedst med Google website optimizer.

Google søgeindsigt
Få indsigt i hvordan folk søger og hvornår de gør. Sælger du fx skirejser, er det vigtigt at vide hvornår du skal bruge dine markedsføringskroner.