Dansk

SEO ekspert?

Der er i SEO markedet en stor del selvudnævnte danske SEO eksperter. Jeg er måske lidt for meget jyde til at bruge ordet ekspert alt for meget, men jeg vil da vove og påstå jeg ved en smule om SEO, da jeg har arbejdet professionelt med SEO siden 2009.

Du er måske på udkig efter en såkaldt "SEO ekspert", som kan få din hjemmeside højt op på Google. Tag kontakt til mig mig og hør hvad jeg kan hjælpe med

Hvad jeg kan hjælpe med

Jacob Leander arbejder som SEO konsulent

Jeg kan hjælpe med alt, lige fra den tekniske del til den mere marketingmæssige opgave indenfor SEO.

Jeg har haft interessen for SEO siden 2006 og startede mit eget firma op i 2009, hvor jeg begyndte at tilbyde SEO. Har siden da hjulpet mere end 400 virksomheder med at komme højt op på Google og det har resulteret i vækst på mange millioner kroner til mine kunder.

Når du kontakter mig, tager vi en dialog om hvad dit mål med SEO arbejdet er. Er det at få øget direkte salg, flere nyhedsmailmodtagere, flere opkald eller noget helt andet? Derefter kigger på vi hvad hjemmesidens nuværende "SEO-tilstand" er og hvad der skal til for at vi opnår flere besøgende og dermed flere kunder i sidste ende.

Dansk SEO ekspert


Er jeg den "SEO ekspert" du leder efter? I så fald er du velkommen til at ringe og tag en snak med mig på 77 34 27 31