Det er sværere end du tror

Mange tror fejlagtigt at det er nemt at starte en webshop op. Det er det ikke – der skal bruges meget tid og mange kræfter, hvis du vil have succes med din webshop.
Jeg kunne nemt gøre som mange af mine konkurrenter og male et lyserødt billede af hvor nemt det er at starte en webshop op, men jeg vil hellere være ærlig og fra start gøre opmærksom på at det kræver hårdt arbejde.
Jeg kan hjælpe fra a-z din webshop opstart – alt lige fra webshop løsning til webshop design og Google optimering af webshoppen.

Se eksempler på virksomheder jeg har arbejdet med

10 gode råd til opstart af webshop

  1. Sørg for at vælge et shopsystem der passer til dine behov.
  2. Få en god og stabil webshop med betalingsløsning.
  3. Hav et enkelt fragtkoncept, kunderne forstår.
  4. Sørg for ikke kun at tage imod dankort betaling, men overvej også andre betalingskort.
  5. Hav et synligt telefonnummer, så kunderne kan se der er "rigtige mennesker" bag webshoppen.
  6. Fortæl kunden hvad leveringstiden er – det betyder meget!
  7. Google optimere din webshop – her skal du forvente at 80% af din omsætning vil komme fra.
  8. Saml mailadresser op til fremtidige nyhedsmails – sådan får du loyale kunder.
  9. Hold øje med dit online omdømme om der er omtale om webshoppen rundt på nettet.
  10. Vær altid 1 skridt foran dine konkurrenter
Vil du høre mere om hvad jeg kan gøre for din webshop? Så kontakt mig!

Se også..

Open Source Webshop

Open Source er det ”Nye sort” og mange ved ikke rigtigt hvad en Open Source webshop er, udover at de har hørt det skulle være smart. Meget få er opmærksomme på de store sikkerhedsrisici der er forbundet med Open Source systemer.

Gratis Open Source webshop - ikke helt

Mange vælger et Open Source webshopsystem, fordi det i bund og grund er gratis. Du kan selv downloade systemet og hvis du har lidt teknisk snilde, kan du også selv finde ud af at sætte en webshop op. Du vil højst sandsynligt bruge rigtig lang tid på det, hvor du i stedet kunne have solgt varer.
De fleste skal have hjælp fra en professionel, for at webshoppen har et professionelt udseende, så målgruppen har tillid til at handle på shoppen. Derfor er Open Source langt fra gratis. Når der går noget galt på webshoppen, koster det penge at få hjælp til almindelig support. Support er med i Webshop2 og man kan få fat på supporten alle ugens dage.

Udvikling til shoppen

Jeg har en kunde, der kører i et OpenSource webshop system. Da kunden skulle have en integration til Post Danmark, kostede det 21.250 kr. + moms at få lavet. I Webshop2 koster dette 49 kr. i måneden.
Hvis du også er typen, der hellere vil bruge tid på at sælge varer end at nørkle med tekniske ting, er webshop2 helt sikkert et kig værd. Kontakt mig for at prøve en gratis demo webshop.