Kunderne siger..

Loppetjansen.dk siger..

Stine Knudsen
Direktør og ejer
Jeg har igennem 4 år brugt Jacob Leander til at lave mit SEO på min hjemmeside www.loppetjansen.dk. Dette har været et fantastisk samarbejde hvor Jacob har formået at få min virksomhed frem på bedste vis.
Jacob er altid klar med sparring og gode ideer til hvordan man kommer endnu bedre frem online.
Jeg kan til enhver tid anbefale Jacob Leander til andre som gerne vil arbejde seriøst med deres webshop.
IBA Erhvervsakademi Kolding siger..

Mette Will
Marketingdirektør
Det er en fryd at arbejde sammen med Jacob! Han har igennem flere år været IBAs faste AdWords-konsulent og leverer fine resultater. Jacob hjælper med både analyse, strategi og det rent praktiske med opsætning af annoncer.
Med sit jyske sind (og beskedenhed) er han en sand fornøjelse at arbejde sammen med. Altid behagelig, sindig, fagligt (top) opdateret – og tålmodig! Man får meget for sine penge hos Jacob. Jeg kan ikke anbefale ham nok.
Bambora AB siger..

Jeppe Rask
Head Of Digital
Jacob har hjulpet Bambora med strategisk og operationel håndtering, sparring og analyse ift. AdWords og SEO igennem flere år. Jacob er meget kundefokuseret, proaktiv og effektiv, og jeg har specielt værdsat hans yderst løsningsorienterede tilgang til opgaven. Gennem løbende analyse og optimering af vores annoncekonti i de nordiske lande, har Jacob formået at øge synlighed, generere kvalificerede leads, og skabe et positivt og tilfredsstillende investeringsafkast.
Jeg ønsker hermed, at give Jacob de varmeste anbefalinger med på vejen til alle virksomheder, der ønsker at booste online synlighed og leadgenerering/salg.
Minimum A/S siger..

Torben Holt
Marketing Manager
Jeg har efterhånden haft et langt og stærkt samarbejde med Jacob indenfor Søgeoptimering og Google Adwords.
Jacob Leander ApS var underleverandør til alt Søgeoptimering og Google Adwords, da jeg var selvstændig.
I dag har jeg et fast samarbejde med Jacob, hvor han står for løbende optimering af Minimum A/S Søgeoptimering og Google Adwords.
Jacob har et roligt væsen, som gør det nemt at arbejde sammen med ham. Derudover er han rigtig dygtig indenfor hans felt! En stor anbefaling fra min side.

Askov Højskole siger..

Steen Tue Bjergborg
Kommunikationsmedarbejder
På Askov Højskole har vi været meget glade og tilfredse med det samarbejde, vi har haft med jacob Leander omkring SEO, Google og Adwords. Jacob er en yderst behagelig, samarbejdsvillig, lyttende og troværdig samarbejdspartner, og han er altid let at få fat på og hurtig med tilbagemeldinger, når der er akut brug for assistance. Derudover arbejder Jacob meget grundigt og ihærdigt med tingene ved hjælp af løbende og opfølgende analyser og opfølgninger, og han er ikke bleg for at hjælpe til og komme med anbefalinger og råd omkring spørgsmål, der rækker ud over den aftale, man har med ham – f.eks. i forhold til råd og anbefalinger omkring indhold og opsætning af hjemmesiden. Vi kan derfor kun give vores fulde anbefalinger til Jacob Leander.Roskilde Synger siger..

Udtalelse om Jacob LeanderSusanne Malmstrøm Bjergborg
Formand
Det har været en fornøjelse at se hvilken service Jacob præsterer. Mit problem handlede omkring vores nye hjemmeside – en masse koder, og en masse ord jeg ikke forstod.
Én opringning – og dernæst opfølgning via telefon og mail og så var problemet løst. Enkelt, hurtigt og professionelt.
Det er ikke sidste gang Roskilde Synger bruger Jacob Leander!

Bos Trafikskole siger..

Bo Antonsen Bjergborg
Indehaver
Jeg havde brug for en der kunne hjælpe mig med at holde min allerede eksisterende hjemmeside opdateret så jeg søgte lidt på nettet og fandt Jacob.
Det har jeg absolut ikke fortrudt, selvom jeg formentlig er en af hans mindre kunder føler jeg det ikke sådan. Jacob er yderst proffesionel, vi har en god kommunikation via email og tingene blir lavet hurtigt og han sikrer altid at jeg er tilfreds før han afslutter jobbet helt og sender regningen.

BOBO Møbler siger..

Mads Daugaard Sørensen
Webansvarlig
Vi har haft fornøjelsen af at bruge Jacobs kompetencer inden for design og opsætning af vores webshop; og vi har kun positive ting, at sige om dette samarbejde. Jacob har ydet et professionelt stykke arbejde for os, og har været behjælpelig og forstående over for alle vores spørgsmål og idéer. Vi kan varmt anbefale Jacob til dem, som har brug for en mand, der ved hvad han laver og har styr på alle begreber inden for design og opsætning, men som samtidig er helt nede på jorden. De varmeste anbefalinger!Nordisk Tekstil A/S siger..

Kommentar om Jacob Leander ApSEmil Broustbo
Jeg tog først kontakt til Jacob Leander af personlige årsager omkring hans uddannelsesforløb. Jacob gav sig tid, var hjælpsom og vi havde en god og lang e-mailkorrespondance.
Lidt efter stod vi og manglede en webdesigner, og selvfølgelig faldt valget på Jacob. Jeg havde allerede haft nogle gode samtaler med ham, og jeg var derfor ikke i tvivl om, at vi igennem ham ville modtage et godt produkt.
Vores forventninger blev uden tvivl indfriet, og slutproduktet er yderst brugbart og tilfredsstillende.
Har man spørgsmål før, under og efter processen er Jacob klar med et præcist svar i løbet af 0,5.
Jacob besidder derudover nogle vigtige egenskaber indenfor webområdet. Han er både meget professionel og utrolig jordnær. Det vil sige, at webfagets terminologi bliver oversat til et forståeligt sprog, så alle kan være med.
Næste gang vi får brug for en webdesigner, falder valget uden tvivl på Jacob.
En webdesigner med så stor kundeforståelse kan kun anbefales!

Web Handel I/S siger..

Michael
Webshopejer
Det er stort set hver uge vi bliver ringet op af nogen som siger at de kan lave SEO arbejde og skaffe topplaceringer osv.
Langt de fleste af dem viser sig at være dygtige sælgere, men ikke dygtige håndværkere når det kommer til stykket.
Netop derfor valgte vi at kontakte Jacob Leander Christensen, fordi vi kunne se at han HAR skabt resultater.
Vi blev meget positivt overrasket da Jacob kiggede på vores side og derefter sendte en fyldestgørende analyse.
I analysen gjorde han tydeligt rede for hvor vi kan forbedre os, og han tilbød at hjælpe med det hele.
Nu er undertegnede programmør (og lidt sparsommelig) så vi aftalte at Jacob fungerer som vores SEO konsulent og så implementerer vi selv ændringerne.
Jacob har dog nogen forslag, som vi overvejer at bestille ved ham.
Alt i alt så er vi positivt overrasket, og jeg kan garantere for Jacob ved hvad han taler om.

Vejen bokseklub siger..

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Jacob Leander Christensen. Vores hjemmeside var gammel og efterhånden meget rodet. Jacob tog et hurtigt syn på sagen og gav os en konstruktiv og visuel tilbagemelding. Vores hjemmeside er nu ny, lækker og simpel at navigere rundt i.
Vi er meget afhængig af en god hjemmeside da det idag er det første indtryk vores medlemmer møder. Den skal bare være iorden!
Tak for et godt og professionelt samarbejde

Thomas Graugaard-Nielsen, Kasserer

Elviraogsixten.dk siger..

Vi har haft Jacob til at lave Google søgeoptimering på vores webshop.
Jacob har udvist enormt engagement og hans indstilling til arbejdet har været perfekt. Vi har altid kunnet regne med hurtig respons, både på spørgsmål og arbejdsopgaver. Det der har været vigtigst for os er, at Jacob har været både venlig og ikke mindst hurtig til at besvare spørgsmål og hjælpe os på vej til at blive en bedre webshop. Arbejdet er blevet udført ned til mindste detalje og indsatsen har været yderst professionel.
Vi er i hvert fald sikre på, at vi vender tilbage til Jacob, næste gang vi står med en lignende opgave.

Sarah Røll

ITdenmark.dk siger..

Jeg henvendte mig hos Jacob for at høre mere om søgeordsoptimering, det viste sig hurtigt at han kunne frembringe en rapport over min SEO status.
Rapporten som jeg en uge senere modtog har virklig hjulpet mig med min SEO og hvor jeg skal holde fokus.
Jacob Leander, er en professionelt og dygtig partner at have med når det drejer sig omkring søgeordsoptimering.

Daniel Zambelli