Blog

 • Anmeldelse af bogen Online markedsføring - Den store grundbog

  Anmeldelse af bogen Online markedsføring - Den store grundbogJeg har læst bogen "Online markedsføring - Den store grundbog", der er skrevet af Anders Hingeberg, Jakob Hebsgaard, Camilla Kjærsgaard Pedersen.Hvem henvender bogen sig til?Bogen henvender sig til personer som endnu ikke har stiftet så meget bekendtskab med hele online delen. Det kan være medarbejdere som primært har beskæftiget sig med offline markedsføring eller bare...  Læs mere..

 • Anmeldelse af SEO LEX 14

  Anmeldelse af SEO LEX 14Jeg har haft SEO LEX 14 liggende siden, ja 2014, men selvom bogen er fra 2014, er den i skrivende stund kun små 4 måneder gammel og stadig helt up-to-date.Jeg har haft SEO LEX 14 liggende siden, ja 2014, men selvom bogen er fra 2014, er den i skrivende stund kun små 4 måneder gammel og stadig helt up-to-date.I forbindelse med at jeg har købt mig ind i en virksomhed, som formidler kontakten mellem au pairs, barnepiger og familier (Aufini.com)...  Læs mere..

 • Mobil tendenser

  Mobil tendenserJeg har fået noget data fra Google, som jeg vil dele med jer. Disse data viser tendenserne på søgninger via mobil i forhold til computeren og det er bestemt interessant læsning.Det viser sig at der er færre søgninger via en computer i sommermåneden og i stedet er der en stigning i søgninger fra mobilen. Det skyldes med stor sandsynlighed flere ting.Mange har fri fra arbejde og er derfor ikke ved arbejdscomputeren.Vejret er godt og...  Læs mere..

 • Linkbuilding bogen

  Linkbuilding bogenLinkbuilding bogen er ikke nogen ny bog. Den blev faktisk udgivet i 2013, men grundet travlhed og andre dårlige undskyldninger har jeg først fået den læst i år. Bogen er skrevet af Henrik Bondtofte, der til dagligt arbejder med SEO og linkbuilding.Jeg er lige kommet hjem fra sydens sol, hvor jeg havde Linkbuilding bogen med mig, da jeg endelig havde tid til at få den læst.Inden afgang havde jeg ikke sat mig så meget ind i hvordan...  Læs mere..

 • 5 års fødselsdag

  5 års fødselsdagI dag har jeg været selvstændig  i 5 år. Det har været 5 forrygende og  lærerige år.Først startede jeg med en enkeltmandsvirksomhed hjemme i privaten og senere et ApS med kontor ude i byen, men ellers er der ikke meget som har forandret sig. Min virksomheds koncept er tæt på det samme, som da jeg startede.   Læs mere..

 • Tid er penge – optimer kundekontakten i din webshop

  Tid er penge – optimer kundekontakten i din webshopOptimering handler ikke kun om at blive fundet på Google, eller om købsknappen skal være blå, grøn eller orange. Optimering handler ligeså meget om at optimere processer i virksomheden. Både internt i webshoppens arbejdsgange og overfor kunderne, når de skal købe og kontakte dig.Når kunden har et problemJeg vil i det her blogindlæg fokusere på vigtigheden i at optim...  Læs mere..

 • 6 Google AdWords ændringer

  6 Google AdWords ændringerI dette blogindlæg har jeg valgt at fremhæve 6 forskellige AdWords ændringer, som Google har laceret de første 5 måneder af 2012. Nogle af ændringerne har større betydnig for dig som annoncør end andre.1. Nye ændringer i annoncerotationFørhen var der 3 forskellige indstillinger indenfor annoncerotation.   Læs mere..

 • Adwords LEX - Dansk bog om Google AdWords

  Adwords LEX - Dansk bog om Google AdWordsSå kom der endelig en dansk bog om Google AdWords, som kunne bruges til noget! Den kom bare for sent (Jeg kunne have sparet mange timer og fejl, hvis jeg havde haft bogen til at læne mig op af, da jeg startede på at opsætte AdWords kampagner.) Bogen er skrevet af Thomas Rosenstand og er vanligt skrevet i et sprog, hvor alle kan være med.Så blev det endelig sommer og jeg har været så heldig at tilluske mig to...  Læs mere..

 • SEO services (Danske)

  SEO services (Danske)Nu skete det! Jeg blev færdiguddannet Multimediedesigner og kan nu endelig arbejde fuldtids med min virksomhed. Det går også rigtig godt – faktisk så forrygende, at jeg desværre har forsømt bloggen her.Jeg fik også lidt presseomtale hos den lokale Ugeavis (En halv side), på Erhvervsbladet.dk, Ivækst og andre steder..   Læs mere..

 • Oversigt over danske SEO bøger

  Oversigt over danske SEO bøgerJeg har nu læst alle SEO bøger i Danmark - i hvert fald de mest opdaterede der er på markedet. Derfor har jeg besluttet at give et  "review" af dem alle og komme med mine personlige kommentarer. Håber de kan hjælpe dig til at vælge hvilken bog du skal købe, når du skal ud og investere dine penge i en ny faglitterær bog omkring søgemaskineoptimering.   Læs mere..

 • Dit website har ikke én forside – den har mange!

  Dit website har ikke én forside – den har mange!På langt de fleste hjemmesider er forsiden spildt. Ofte kan man lige så godt komme til sagen med det samme. Hvorfor få brugeren til at benytte et ekstra klik på noget unødvendigt, der hverken skaber merværdi for dig - eller din bruger?Mange har en tendens til at kalde den side, der bliver indlæst som standard, når man skriver domænenavnet, forsiden - selvom det i langt de fleste ti...  Læs mere..

 • Google billedsøgning

  Google billedsøgningGoogles billedsøgning er ved at være ret avanceret. Du kan filtrere din søgning, så du lige præcis finder det billede du har brug for. En kombination af både gamle og nye funktioner får billedsøgningen til at gå op i en højere enhed!   Læs mere..

RSS Feed