Jacob Leander

Hej! Mit fornemmeste mål er at skabe vækst for dig 🚀

Hvem er ham der Jacob?

Jeg beskæftiger mig hovedsagligt med søgeoptimering og Google Ads. Har beskæftiget mig med internet markedsføring siden 2006 og på fuldtid siden 2010. Har derfor en god portion viden om søgemaskiner og hvordan man kommer til tops på Google - derfor vil nogle nok gå så langt og kalde mig Google ekspert. Som kunde arbejder du direkte med mig og slipper derfor, at snakke med en projektleder eller sælger. Her er du ikke bare et "nummer i køen".
Jeg har været tilknyttet flere danske reklamebureauer på freelance basis og fungeret som ekstern underviser for International Business Academy, hvor jeg i 7 år underviste i Google Ads og Google Analytics.

Syntes du jeg lyder interessant, og tror du jeg kan hjælpe dig? så grib knoglen og tast 77 34 27 31

Min uddannelsesmæssige baggrund

Jacob Leander Da jeg var 12 år, var jeg "naboens søn" der lige kunne lave en hjemmeside, fordi jeg havde lært mig selv programmering og havde en stor interesse i det. Men i modsætning til mange andre i branchen, valgte jeg også at få papir på hvad jeg kunne og blev uddannet indenfor mit fag. Derfor er jeg uddannet Multimediedesigner fra Nordic Multimedia Academy, med et gennemsnit på 11,6 samt Web Marketing Manager fra International Business College i Kolding. Derudover har jeg en højere handelseksamen fra Vejen Handelsgymnasium med IT på A-niveau.

Vil du høre mere om mig og hvordan jeg kan hjælpe dig?