Web Marketing Manager

Jeg er bl.a. uddannet Web Marketing Manager og er nu ekstern underviser på uddannelsen

Om uddannelsen

Uddannelsen Web Marketing Manager er en kort uddannelse som IBA i Kolding udbyder, der rummer de mest basale ting indenfor online markedsføring. Jeg tog selv Web Marketing Manager uddannelsen i 2009.
Som elev får du et indgående kendskab til internet markedsføring, hvor man lærer at analysere sit website og markedsføre virksomhedens produkter online.
Er du på udkig efter en med kompetencer som en Web Marketing Manager? - så kontakt mig

Valg af spor

Når du er tilmeldt uddannelsen som Web Marketing Manager skal du vælge et spor. Der findes flere forskellige spor og der kommer af og til nye til. Da jeg selv tog uddannelsen valgte jeg "Digital Kommunikation".

Hvem er målgruppen for Web Marketing Manager?

Hvis man til dagligt arbejder med markedsføring og kommunikation på internettet er Web Marketing Manager det helt rette. Her kommer man ind på de seneste trends på nettet og får på den måde en opdateret viden indenfor seo, opbygning af hjemmesider, sociale medier, AdWords og Google analytics.

Den første af sin slags

Web Marketing Manager uddannelsen er en af en af de første der kom frem, så hvis du leder efter en grundlæggende uddannelse inden for markedsføring på internettet er Web Marketing Manager helt sikkert noget for dig. Du bliver hurtigt opdateret og lærer forhåbentlig en masse spændene ting.