Sådan blev jeg freelance SEO konsulent

Det hele startede da jeg som 12 årig lavede min egen hjemmeside og blev "naboens søn" der kunne lave hjemmesider. Efter at have lavet mange hjemmesider, begyndte interessen for at få hjemmesider øverst op på Google i 2006, for hvad er en hjemmeside værd, hvis ingen kan finde den?
I dag går størstedelen af min tid med at arbejde som SEO konsulent - og det har den gjort siden 2009, hvor jeg startede mit eget firma og blev af flere kaldt Google ekspert.

SEO konsulent søges?

Fordele og ulemper ved at vælge mig

Jacob Leander arbejder som SEO konsulent Der er fordele og ulemper ved at vælge en SEO konsulent som mig. Hvis jeg er syg er der ikke en til at tage over for mig, men omvendt kender jeg både dig og din virksomhed til bunds. Der er ikke en eller anden projektleder/sælger som er mellemmand mellem SEO konsulenten og dig og du vil få alt min erfaring fra 2006, fremfor (måske) en junior SEO konsulent med 1,5 års erfaring.
Udover at have egne kunder, er jeg også fast tilknyttet en række reklame- og webbureauer, hvor jeg hjælper deres kunder med SEO. Derudover er jeg også en gang imellem ekstern underviser for International Business Academy i Kolding. Her underviser jeg i Google AdWords og Google Analytics.

Vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe? Så ring og tag en snak med mig på 77 34 27 31