Leder du efter

Webdesign i Odense?

Leder du efter nyt design, så få et tilbud fra en der ikke er fra Odense
Mit navn er Jacob og jeg tilbyder webdesign til en god pris. Kvaliteten og brugervenligheden af webdesignet er den samme, men bare billigere da jeg ikke har en masse omkostninger til lønninger, lokaleomkostninger i Odense centrum, som andre udbydere af webdesign og søgeoptimering i Odense har.

Skal jeg være din nye hjemmeside designer? Kontakt mig her

Kontakt mig

Få mit bud på hvordan du får størst succes på Google. Det er mig du taler med og det er mig der udfører arbejdet. Her er du ikke bare et "nr. i køen".

Google Ads

Jeg har i de sidste 10 år haft mere end 250 Google Ads konti imellem hænderne. Denne erfaring kan jeg bruge til at sikre du får succes med at annoncere på Google.

Søgeoptimering

Kom frem på de gode pladser på Google. Hos mig har du ingen binding, ingen begrænsninger på antallet af søgeord eller andre mærkværdigheder.

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet multimediedesigner og web marketing manager, der er min teoretiske baggrund for mit daglige arbejde. Udover at drive mit eget webdesign firma, underviser jeg også i ny og næ i online markedsføring på International Business College i Kolding.

Sådan designer jeg..
Webdesign kan være nok så flot, men hvis slutbrugeren ikke er i tankerne, kan det flotteste webdesign ikke konvertere til salg, derfor har jeg altid målgruppen med fra start af.                        

Referencer fra Fyn

Jeg har flere kunder på fyn, som jeg har lavet hjemmesider for og meget andet. Herunder kan du se nogle få udvalgte:

  • Allerup Teknik A/S
  • DK online ApS
  • Efterskolen ved Nyborg
  • Odenia.dk
  • Stenstruplund
  • Hanssondk.com

Skal vi mødes i Odense?

Jeg tager gerne over lillebæltsbroen for at holde et møde omkring mulighederne i et nyt webdesign til dig eller dit firma. Dette møde er helt uforpligtende og derfor vil det ikke koste dig noget.

Det tager kun en times tid til Odense og den smuttur kører jeg gerne.