Vælg din hjemmeside designer med omhu

Det er vigtigt at din hjemmeside designer ikke bare laver en grafisk flot hjemmeside, men også tænker brugervenlighed, funktionalitet - og i det hele taget målgruppen ind i designet.
Brugerne benytter i høj grad internettet, når de skal have info om et givent produkt, firma eller en person. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside ser præsentabel ud og designet understøtter det image du gerne vil have.
Hjemmeside designet skal ikke bare være flot, det skal designes specifikt til din målgruppe, så brugeren føler sig hjemme, kan finde rundt på siden og finde de nødvendige informationer. Derfor skal navigationen på hjemmesiden være struktureret korrekt.
Vil du høre mere om hvad jeg som hjemmeside designer kan tilbyde dig? Så klik på kontakt.

Korrekt kodet design

Det er ikke nok at du har et flot visuelt hjemmeside design. Koderne som er bagvedliggende skal også være korrekte. Hvis søgemaskinerne ikke kan finde ud af at læse hjemmesiden og indholdet, vil websiden ikke blive rangeret ordentligt og du vil derfor ikke få alle de besøg, som du burde have.

Eksempler

Jeg har som hjemmeside designer lavet rigtig mange websider i tidens løb, og i mange forskellige prisklasser. Derfor har jeg adskillige eksempler på designs, som jeg kan fremvise. Se hjemmesider jeg har lavet herunder.

Hvis du vil høre mere om hvad jeg kan tilbyde dig, så kontakt mig uforpligtende her. » »