Om ScanNet Webshop

Webshopsystemet udvikles og supporteres af ScanNet, som har hostet og udviklet shops de sidste mage år. Shoppen er ScanNets svar på et standard webshop system. Den gør det virkelig godt og derfor har jeg valgt at specialisere mig i systemet og kan tilbyde webshop design til deres webshop.

Innovativt, sælgende og brugervenligt design

ScanNet Webshop er et af Danmarks mest fleksible standard shopsystemer og derfor er der store muligheder for at udvikle et design, som byder dine kunder indenfor og følger dem igennem købsforløbet på en nem og overskuelig måde. Min vigtigste mission er at forøge din bundlinje og derfor har jeg hele tiden konverteringsoptimering for øje og udvikler løbende special plugins, for at gøre shops endnu mere sælgende.

Rådgivning og webshop valg

Med Webshop2 fra ScanNet er der næsten uanede muligheder i forhold til design og brugervenlighed. Ligeledes er systemet født med de tekniske forudsætninger der gør at din webshop kan komme til tops i Google.

Pris på ScanNet Webshop

Webshoppen koster 499,- om måneden fra standard, du kan herefter vælge det antal moduler, der er nødvendig for din virksomhed. Vil du gerne prøve webshop 2, så kontakt mig, og jeg sørger for oprettelse af en demo webshop og en guidet tur.

Har du allerede bestemt dig for at du prøve kræfter med Scannet Webshop 2, så kontakt mig for et uforpligtende tilbud på webdesign.