Når man laver webdesign er det altid vigtigt at have slutbrugeren i tankerne, derfor er det vigtig med en grundig foranalyse, inden man påbegynder designfasen, da man først skal vide hvem målgruppen er, formålet med hjemmesiden osv.

Selvom jeg ikke kommer fra Esbjerg vil jeg selvfølgelig gerne komme forbi den vestlige del af Jylland og afholde et møde omkring webdesign til dig. Så kan vi også lige se hinanden an, inden vi påbegynder et evt. samarbejde omkring din hjemmeside.

Webdesign referencer

Jeg har bl.a. lavet webdesign for rengøringsfirmaet SLK service i Esbjerg. Har ligeldes lavet grafisk arbejde i form af logo og visitkort og lavet søgeordsoptimering for webshoppen Elvira og Sixten der er placeret i Esbjerg og en ny hjemmeside for antenneforeningen i Bramming.
Kontakt mig, hvis du har noget i tankerne, så kan vi sammen finde en fornuftig løsning.
Hvis du syntes det lyder interessant omkring webdesign, er du mere end velkommen til at kontakte mig for et uforligtende tilbud.

Hvor tæt på Esbjerg?

Jeg er ikke mere end 50km væk fra Esbjerg og det tager ikke mere end en god halv time at komme til Esbjerg. Derfor vil jeg med glæde komme forbi til en uforpligtende snak omkring dine aktiviteter på internettet.