Leder du efter

Webdesign Esbjerg?

Hej, Jeg hedder Jacob Leander og arbejder som freelance webdesigner. Jeg kommer ikke fra Esbjerg, men kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skal jeg være din nye hjemmeside designer? Kontakt mig her

Kontakt mig

Få mit bud på hvordan du får størst succes på Google. Det er mig du taler med og det er mig der udfører arbejdet. Her er du ikke bare et "nr. i køen".

Google Ads

Jeg har i de sidste 10 år haft mere end 250 Google Ads konti imellem hænderne. Denne erfaring kan jeg bruge til at sikre du får succes med at annoncere på Google.

Søgeoptimering

Kom frem på de gode pladser på Google. Hos mig har du ingen binding, ingen begrænsninger på antallet af søgeord eller andre mærkværdigheder.

Når man laver webdesign er det altid vigtigt at have slutbrugeren i tankerne, derfor er det vigtig med en grundig foranalyse, inden man påbegynder designfasen, da man først skal vide hvem målgruppen er, formålet med hjemmesiden osv.

Selvom jeg ikke kommer fra Esbjerg vil jeg selvfølgelig gerne komme forbi den vestlige del af Jylland og afholde et møde omkring webdesign til dig. Så kan vi også lige se hinanden an, inden vi påbegynder et evt. samarbejde omkring din hjemmeside.                  

Webdesign referencer

Jeg har bl.a. lavet webdesign for rengøringsfirmaet SLK service i Esbjerg. Har ligeldes lavet grafisk arbejde i form af logo og visitkort og lavet søgeordsoptimering for webshoppen Elvira og Sixten der er placeret i Esbjerg og en ny hjemmeside for antenneforeningen i Bramming.   

Kontakt mig, hvis du har noget i tankerne, så kan vi sammen finde en fornuftig løsning.

Hvis du syntes det lyder interessant omkring webdesign, er du mere end velkommen til at kontakte mig for et uforligtende tilbud.

Hvor tæt på Esbjerg?

Jeg er ikke mere end 50km væk fra Esbjerg og det tager ikke mere end en god halv time at komme til Esbjerg. Derfor vil jeg med glæde komme forbi til en uforpligtende snak omkring dine aktiviteter på internettet.