Rådgivning om

Webshop løsning

Skal du til at starte en webshop eller vil du blot skifte webshop løsning? Her kan du læse mere om hvad jeg kan tilbyde dig

Vil du vide mere om valg af den rette webshop løsning? Kontakt mig her

Valg af webshop løsning

Når du skal i gang er det altid svært at kende til hvilke funktioner, der er vigtige for dig ud i fremtiden. Derfor er det vigtigt at du gør dig nogle tanker, når du skal vælge webshop løsning.

Jeg tager gerne dialogen med dig og vil altid have at du prøver systemet inden du tager stilling til om det skal være det du vil arbejde i.

Kontakt mig og hør mere om valg af webshop løsning

Hvad er den bedste webshop løsning?

Dette spørgsmål hører jeg ofte og det er der inden som kan svare på. Virksomheder har vidt forskellige behov og derfor kan man heller ikke sige at et specifikt system et den bedste webshop løsning. Nogle virksomheder har simple behov til løsningen og andre har komplicerede krav til forskellige integrationer m.fl.

Jeg arbejder i Webshop løsningen Webshop2, som er en standard webshop løsning med 100% designfrihed og en lang række muligheder for udvidelser og integrationer.

Kontakt mig og vi kan tage en dialog om den løsning jeg benytter er det rette for dig. Hvis jeg ikke mener det passer til dine behov – vil jeg hellere være ærlig og sende dig videre til en der så kan hjælpe dig.

Bestil en gratis webshop demo