Søger du et nyt

Webshop design?

Måske har du allerede en webshop, men ønsker at få frisket designet op? Det kan også være du vil starte en ny webshop op og har brug hjælp fra start til færdig shop? Ligemeget hvad kan jeg være behjælpelig i alle processerne.

Søger du en professionel leverandør af et webshop design? Kontakt mig her

Et sælgende webshop design

Jeg arbejder primært med webshops og har derfor stor erfaring i at lave et godt webshop design. Det handler nemlig ikke bare om at lave et flot design.
 Webdesignet skal nemlig være brugervenligt og købsknappen skal ikke være svær at finde. Mange webshops kommer til at lave indlysende fejl som f.eks. ikke at vise hvad fragten koster, hvilket fragtfirma man benytter eller har placeret en neutral indkøbskurv i bunden af hjemmesiden. Dette er blot eksempler på nogle af de største grunde til hvorfor brugere forlader en webshop, uden at fuldføre købet.

Valg af system til din webshop

Jeg arbejder selv kun i ScanNets Webshop 2 system, hvor jeg kan hjælpe både med det gratiske og implementeringen af systemet. Jeg har valgt at specialisere mig i dette system, da det er meget brugervenligt for dig som Webshop ejer at bruge, der er mange muligheder i systemet og så har det alle de funktioner man har brug for, når man skal lave Google optimering.

Hvis du arbejder i et andet system, kan jeg stadig hjælpe med det grafiske, men så skal vi bare have fat i en programmør, der har erfaring i dit shopsystem, som kan implementere det grafiske.

Skal jeg hjælpe med at skabe succes?

Er du interesseret i at høre mere om hvad jeg kan tilbyde dig, må du endelig tage kontakt mig, så vi kan se på hvilke muligheder og udfordringer du har for at få en succesfuld webshop.

Eksempler på webshop design jeg har lavet

Frontend programmering af Krudtbassen

Design, programmering og SEO for Vingaardsferie.dk

Opsætning af Boboonline

Design og opsætning af Alaska

Design og opsætning af Soft-Spot

Design og opsætning af Asiatorvet

Design og opsætning af Billigemballage

Design og opsætning af Biodanepharma

Design og opsætning af Caredesign

Design, opsætning og SEM for Daminoshop

Design og opsætning af Garn Garagen

Opsætning af Golfglad

Design og opsætning af Hosmormor

Opsætning af Kapselkongen

Opsætning af Maktub

Design og opsætning af Mikkla

Opsætning af Nextzone

Design og opsætning af Odenia

Design, opsætning og SEO af Papuga

Design og programmering af Postopak

Design og opsætning af Smyks