Et sælgende webshop design

Jeg arbejder primært med webshops og har derfor stor erfaring i at lave et godt webshop design. Det handler nemlig ikke bare om at lave et flot design.
Webdesignet skal nemlig være brugervenligt og købsknappen skal ikke være svær at finde. Mange webshops kommer til at lave indlysende fejl som f.eks. ikke at vise hvad fragten koster, hvilket fragtfirma man benytter eller har placeret en neutral indkøbskurv i bunden af hjemmesiden. Dette er blot eksempler på nogle af de største grunde til hvorfor brugere forlader en webshop, uden at fuldføre købet.

Valg af system til din webshop

Jeg arbejder selv kun i ScanNets Webshop system, hvor jeg kan hjælpe både med det gratiske og implementeringen af systemet. Jeg har valgt at specialisere mig i dette system, da det er meget brugervenligt for dig som Webshop ejer at bruge, der er mange muligheder i systemet og så har det alle de funktioner man har brug for, når man skal lave Google optimering.
Hvis du arbejder i et andet system, kan jeg stadig hjælpe med det grafiske, men så skal vi bare have fat i en programmør, der har erfaring i dit shopsystem, som kan implementere det grafiske.

Skal jeg hjælpe med at skabe succes?

Er du interesseret i at høre mere om hvad jeg kan tilbyde dig, må du endelig tage kontakt mig, så vi kan se på hvilke muligheder og udfordringer du har for at få en succesfuld webshop.