Vælg en

Mobil webshop

ScanNets MobilShop er et modul til Webshop 2, der gør at webshoppens design kan tilpasses den mobile skærm, så det er nemmere at handle på shoppen via en smartphone.

MobilShop koster 189,- pr. mdr.

Hvis du vil vide mere om ScanNet mobil modulet, så kontakt mig.

Eksempler på webshops der benytter MobilShop:
- Smyks.dk
- Odenia.dk

Hvorfor er det vigtigt at have en mobilvenlig webshop?

Flere og flere af dem der handler på nettet, benytter deres smartphone når de surfer. Mange opgiver dog at købe, fordi de fleste webshops ikke vises ordenligt og overskueligt på en mobil.
Med modulet MobilShop, kan du få tilpasset din shop, så når brugerne besøger den via en iPhone/Smartphone, tilpasses designet sig skærmens størrelse.
Ved hjælp af Google Analytics, kan vi klarlægge om din webshop har brug for en mobilvenlig webshop, alt efter hvor mange mobile brugere du har på din shop nu og hvordan de færdes på den.

MobilShops funktioner

  • Smartphone brugere bliver automatisk sendt ind på shoppen, som er tilpasset skærmens størrelse. Men de har stadig mulighed for at vælge at se shoppen i "klassisk visning".
  • Hvis brugeren besøger din webshop via en tablet, som f.eks. en iPad, bliver de bedt om at vælge mellem den mobile version eller den almindelige visning.
  • Alt indhold er det samme på den mobile version som på den almindelige, så du skal stadig kun opdatere det ét sted. Det betyder også at der ikke vil være konflikter med Google, så dine placeringer bliver ødelagt.
  • Du bruger samme betalingsmodul