Bestil en gratis

Webshop demo

Er du interesseret i at se hvordan Webshop 2 fungerer? Så bestil en gratis demo webshop, hvor du også har mulighed for at få en gennemgang af funktionerne. Demoen varer i 3 uger, hvor du har mulighed for at teste den. I den periode vil jeg være behjælpelig, så du kommer godt i gang. Hvis webshoppen mod forventning ikke lever op til dine forventninger, bliver demoen bare lukket og du vil intet blive faktureret. Du vil først blive faktureret når du aktivt bestiller shoppen efter de 3 uger!

Bestil Webshop demo

For at bestille en gratis webshop demo, skal du blot klikke på nedenstående knap eller skrive til mig pr. mail. Når jeg har modtaget dine oplysninger vil jeg hurtigst muligt oprette en gratis demoshop, så du kan få adgang til alle funktionerne.

Hvorfor en gratis demo?

Du kan få en gratis demo for at prøve webshop systemet. Det er en vigtig beslutning at man vælger det rette system til sin webshop. Jeg arbejder med Webshop2, som er et rigtigt godt standard system, hvor du betaler et lille beløb hver månede. I dette beløb er der bl.a. inkluderet:

  • Hosting af webshoppen
  • Gratis support
  • Viderudvikling af systemet

Se alle webshop funktionerne her..