Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Få til af en Google AdWords konsulentJeg har haft mere end 300 AdWords konti mellem hænderne og det har være lige fra den lokale frisør til store virksomheder som f.eks. Danfoss og Bambora.
Derfor har jeg efterhånden fået en indsigt I hvordan vi først høster de mest lavhængende frugter og hvordan vi får mest muligt ud af mindst muligt.

Benytter du AdWords i dag?

Benytter du allerede Google AdWords, eller overvejer du at prøve det?
Hvis du kan svare ja til en af ovenstående, så er du landet rette sted! Jeg er Google AdWords konsulent og kan hjælpe med at optimere dine AdWords kampagner – Også selvom du allerede er godt i gang med at bruge Google AdWords.
Mange starter selv med at oprette kampagner i Google AdWords, men grundet deres uvidenhed, bliver udbyttet af annonceringen alt for lille og udgiften alt for høj.
Google AdWords er nemlig lavet, så man bliver belønnet med bedre placeringer og klikpriser, hvis man sørger for at have sat sin struktur og konto op på en måde, der gør at kontoen er kniv skarp, i forhold til hvad brugerne søger efter.

Er du interesseret i at høre mere om hvad jeg som Google AdWords konsulent, kan gøre for dig og din virksomhed? Så kontakt mig.