Derfor skal du ikke vælge en

Open Source Webshop

Open Source er det ”Nye sort” og mange ved ikke rigtigt hvad en Open Source webshop er, udover at de har hørt det skulle være smart. Meget få er opmærksomme på de store sikkerhedsrisici der er forbundet med Open Source systemer.

Hør mere om opstart af webshop. Kontakt mig her

Gratis Open Source webshop - ikke helt

Mange vælger et Open Source webshopsystem, fordi det i bund og grund er gratis. Du kan selv downloade systemet og hvis du har lidt teknisk snilde, kan du også selv finde ud af at sætte en webshop op. Du vil højst sandsynligt bruge rigtig lang tid på det, hvor du i stedet kunne have solgt varer.

De fleste skal have hjælp fra en professionel, for at webshoppen har et professionelt udseende, så målgruppen har tillid til at handle på shoppen. Derfor er Open Source langt fra gratis. Når der går noget galt på webshoppen, koster det penge at få hjælp til almindelig support. Support er med i Webshop2 og man kan få fat på supporten alle ugens dage.

Udvikling til shoppen
Jeg har en kunde, der kører i et OpenSource webshop system. Da kunden skulle have en integration til Post Danmark, kostede det 21.250 kr. + moms at få lavet. I Webshop2 koster dette 49 kr. i måneden.

Hvis du også er typen, der hellere vil bruge tid på at sælge varer end at nørkle med tekniske ting, er webshop2 helt sikkert et kig værd. Kontakt mig for at prøve en gratis demo webshop.

 

Læs mere om Webshop2 her